Parafa mozaik

MZKKOR

Új termék

5,29 € Adóval

Adatlap

Lengte300mm
Breedte300mm
Dikte6mm

Egyéb infó

A parafa mozaik egy természetes építészeti anyag, melyet a borosdugó gyártásakori mellékanyagból készítenek. A parafa lemezlapokat kézzel helyezik egymás mellé, mellyel elérik a parafa mozaik szerkezetet, mely könnyen telepíthet a falra, vagy a padlózatra.

A parafa mozaik hagyományos fali csemperagasztó használatával is rögzíthető, mely elérhető bármely építőanyag kereskedésben. A mozaik padlózatra való felvitelét követően, ajánlott a poliuretán lakk (vagy padlófesték) használata, hogy megerősítse és védje a parafa felületet a szennyeződésektől.

A parafának sok előnye van: meleg, puha, tökéletes hőszigetelést biztosít, antisztatikus és antibakteriális, de a mi a legfontosabb, hogy megújuló anyag, biztonságos a bolygónk és saját egészségünk szempontjából. A mozaik könnyen tisztítható, tartós és rendkívül ellenálló. Nehezen éghető.

Felhasználható a fürdőszobában is – padlózaton és falazaton; zuhanyzóban; szaunákban; jachtokon és bármely lakó és közlekedő helyiségben.

Ezen anyag felhasználható bármely nedves helyiségekben és nagyfokú csúszásmentességet biztosít.
Természetes színű parafa mozaikkal rendelkezünk, ennek köszönhetően ez bármely színűre színezhető vizes bázisú festék segítségével.


A mozaik 300mm x 300 mm-es „darabokban” kerül értékesítésre. Ajánlott legalább 10-15%-al több anyagot vásárolni.


CSINÁLD MAGAD! Könnyű telepíthetőség általános flexibilis csemperagasztó segítségével. A felületnek tisztának és egyenesnek kell lennie, a lefektetést követően lakkozni kell – falakkal kell védeni. Lefektetést előtt el kell távolítani a régi csempét, laza betont, koszt, és egyéb szennyeződéseket, melyek hatással lehetnek a parafa mozaik leragasztására.